Техничка помош за локалните заводи за вработување и социјални центри

Целта на проектот е да обезбеди техничка помош на Агенцијата за вработување за спроведување три различни мерки за вработување на локално ниво.

Донатор: Меѓународната организација на трудот

Времетраење: мај – декември 2017 година

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress