Економско истражување денес за подобри политики утре

Општата цел на овој проект е да го изгради капацитетот на Асоцијацијата за економски истражувања, застапување и донесување политики “Finance Think” за поддршка на носителите на економските политики да носат кредибилни одлуки, врз основа на наоди од истражувања и аргументи базирани на квантификација, како и да ја подигне дебатата во општеството за економските процеси и реформи.

Провајдер: Think Tank Fund (Open Society Foundations)

Времетраење: 1 година (2014-2015)

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress